Impi

Fergie "Impi"

Syntynyt: 10.10.2010
Rotu: maatiainen
Sukupuoli: steriloitu naaras
Väri: kilpikonna

Loppusyksystä 2010 sain kuulla ESY:n löytämästä kissapesueesta, joka asusteli ja kasvoi serkkuni hoteissa. Lähdin "täysin vilpittömin aikein" "vain katsomaan" kissanpentuja, kun olin kuullut että pesueessa oli haaveilemani kilpparivärinen tyär vapaana. Kuten arvata saattaa, kotona alkoi Mikon suostuttelu, ja lopulta myös Mikko lähti kissavauvoja katsomaan. Kilpparityttö Fergie päätettiin siis adoptoida meille, ja se sai nimen Impi Kirppu Kissanminttu.

Impi oli jo pentuna pesueensa pienin, ja Kirppuna se on säilynyt myös steriloinnin jälkeen. Painoa se onnistui keräämään juuri sen 2,5kg jonka eläinlääkäri leikkauksen rajaksi asetti, eikä rasvaa tunnu kertyvän vaikka hyvän ruokahalun Impi omaakin. Impi on oikea villikko ja todella nopea liikkeissään, ja se on onneksi (öisin harmiksi) onnistunut aktivoimaan myös Jallua. Impi on myös Jalluun verrattuna Oikea Kissa, se tekee kaikkea jäynää, kynsii mattoja ja hyppii pöydillä kielloista huolimatta. Tietty nämä tavat on apinoinut myös aiemmin niin fiksusti käyttäytynyt Jallu...

Impi on villistä luonteestaan huolimatta erittäin ihmisystävällinen. Se ei ole ikinä purrut tahi kynsinyt ihmisiä, paitsi tietysti protestoi välistä hoitotoimenpiteitä joita joudun sille suorittamaan. Impi osaa myös kieriä käskystä (pyynnöstä?), eritoten herkkujen tahi lelujen kerjuu saa kierimisreaktion aikaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti