tiistai 5. helmikuuta 2013

Puuroa ja pötköttelyä

Lyyti ja kissat tuntuvat kähisevän koko ajan keskenään, mutta kun näitä omia kuvia koneelta pläräilee niin on täällä välistä ihan auvoisaakin. Impikin on viime aikoina alkanut ihan vapaaehtoisesti lähestymään Lylleä ja iltaisin kun mennään nukkumaan on tällä tapana käydä puskemassa sängyssä lötköttävää koiraa kuonoon. Useammin kuin kerran olen myös yllättänyt koko poppoon sängystä nukkumasta.

Lyde ja laserkaksoset.

Lyyti ja erittäin iloinen Jallu.

Jallun paikka laumahierarkiassa on "tyyny".

Ja tästäkin sopeutumisesta olen vetänyt paniikit niin yhdistelmistä Vihtori-Jallu, Jallu-Impi kuin Jallu-Impi-Lyytikin, ja kaikki on sujunut ihan mallikkaasti. No paitsi tietty Vihtori ei kovin lämpimissä väleissä ole kissojen kanssa, johtuen siitä ettei se ole meillä enää paljoa aikaa viettänyt ja Jallu onnistui puolikuuron papparaisen säikyttämään muutaman kerran hiippailuillaan.

Lauantaina sain vihoin viimein keitettyä Lyytille Yrjölän puuroa tällä ohjeella. Tarkoitus on syöttää tuota vain nappuloiden lisänä. Maitojauheen jätin pois ja hirssisuurimoita ei meidän lähikaupasta löytynyt, katsotaan josko saisi sitä hirssiä sitten seuraavaan satsiin. Itse sekoitin tuohon raakaa naudan paistijauhelihaa ja löin pieninä annoksina pakastimeen. Jossakin taas sanottiin että liha pitäisi keittää eikä raakaa lihaa saisi missään nimessä antaa. Onko muilla asiasta kokemuksia? Itse olen käsittänyt ettei nauta ainakaan olisi raakana koiralle pahaksi, ja nuo Lyden annokset käyvät kuitenkin vielä pakastimen kautta. Mutta ainaskin on tuntunut neidille mössö uppoavan. :)

Lydelle vähän puuroa.

Tulevana viikonloppuna minä jätän Mikon vahtimaan elukoita ja suuntaan itse Ouluun. Lähden ystäväni Sannan kanssa koirankasvattajan peruskurssille, vähän jänskää! Ei tarvihe sitten kenenkään huolehtia, näillä tiedoilla ja taidoilla ei tosiaan ole tarkoitus alkaa pentuja suunnittelemaankaan. Katsotaan mahdollisesti sitten tulevaisuudessa! ;) Sain myös tiedon että tällä perällä järjestetään tässä kuussa mätsärit, pitänee lähteä Lyden kanssa harjoittelemaan näyttelytaitoja kun neiti sai niin komean näyttelypannan ja -taluttimenkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti