perjantai 22. helmikuuta 2013

Keltanokat mätsäreissä

Keskiviikkona 20.2. järjestettiin Laivakankaalla Match Show, ja vaikka kauheasti jännättikin niin pitihän meidän päästä myös osallistumaan. :) Aikas keltanokkia oltiin niin minä kuin Lydekin, sain kyllä ystävältäni Sannalta Oulun reissulla tarkempaa ohjeistusta mitä tuleman pitää mutta siihen minun kokemus mätsäreistä sitten jäikin!

Lyde sai kyllä tuomarilta kehuja, että on kaunis koira. Treeniä tarvitaan vielä rutkasti, ehkä enemmän minä kuin Lyyti... Ei se esittäminen nimittäin ollut mitään kovin ammattitaitoista. ;) Saimme siis sinisen nauhan, eikä sitten lopulta sijoituttu olleskaan. Mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla menee paremmin, nyt on ainakin itsellä tiedossa millaista siellä on ja mitä tarttee kehittää! Lyde oli aluksi hieman shokissa koirapaljoudesta ja esitti turhankin kärkkäästi tervehdyksiä ja vastalauseita minun jalkojen suojista, mutta lopulta rauhoittui ensimmäisen kehäpyörähdyksen jälkeen.

Ammattitaitoiset otteet ja Lydekin töröttää väärään suuntaan. ;)

Oli kyllä varsin mukavaa, mennään kyllä ehottomasti toistekin! Oltiin molemmat sitten illalla ihan poikki, Lyde retkotti milloin missäkin kyljellään kuorsaten ja sai sitä itsekin painua pehkuihin hyvissä ajoin.

Ai niin, kasvattajan peruskurssilla käytiin ja myöskin päästiin lopputentti läpi! Jee! Onpa ainakin pidemmäksi aikaa iltalukemisia tuossa kansiossa, sen voin kertoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti