lauantai 14. heinäkuuta 2012

Koiraisaa mökkeilyä

Laskeskeltiin Mikon kanssa mökkikirjasta, että tänä kesänä ollaan jo oltu tähän mennessä enemmän saaressa mökkeilemässä entä viime kesänä yhteensä. :) Yksi iso tekijä on ollut tietty Lyyti, jota on huomattavasti helpompi opettaa sisäsiistiksi mökillä entä kerrostalon toisesta kerroksesta käsin. Vielä sattuu helposti vahinkoja, mutta parempaan suuntaan mennään koko ajan! Vihtori-vaarikin nauttii mökkeilystä, kunhan vain ei liian lämpimäksi mene kelit. Tosin näiltä näkymin nuo helteet taitaa olla jo kärsitty tältä kesältä? ;)

Lyyti on nyt alkanut vaihtaa hampaita, ja on jo korkea aikakin päästä eroon noista naskaleista. Käsien pureskelu on ärsyttävä tapa, etenkin neulanterävien hampaiden kanssa. Tätäkin tapaa on yritetty kitkeä pois vaihtelevin tuloksin. Nykyisin Lylle tosin harvemmin nakertelee minua tai Mikkoa, mutta muut hoivaamaan erehtyvät tuntuvat olevan tulilinjalla.

Torstaina olin satavarma, että Jallu olisi raapaissut Lyytiä silmästä. Koira kulki toinen silmä sirrillään ja olimme näkevinämme silmän pinnassa jonkinlaisen naarmun. Itse kerkesin tämän asian kanssa vähän krhmh itkeskelläkin ynnä vaivata kuntamme eläinlääkäristöä... Paniikki tosin osoittautui turhaksi, nokosten ja ulkoilun jälkeen silmä pysyi taas normaalisti auki eikä se vuotanut tai aristanut. Myöskin tämä havaitsemani "naarmu" oli mystisesti hävinnyt, liekkö siellä vain rähmä pyörinyt silmän pinnalla. Pienimuotoista hätävarjelun liioittelua? :D

Laitan loppuun kuvasatoa tämän kesän mökkireissuilta. On tuo Lyyti vain jo kasvanut, vaikka omasta mielestä se on vielä ihan vauva!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti